Polat Vaiz Şahin Ortaokulu

Vizyon: Akademik, sosyal, kültürel ve sportif başarıları her kesim tarafından kabul edilmiş, ilçemizde tercih edilen bir okul olmaktır.

Misyon: Yeniliklere açık, sürekli kendini geliştiren genç öğretmen kadrosuyla, öğrenci merkezli eğitim veren, teknolojiyi kullanan, velilerin ihtiyaç duydukları her an okul idaresi ve öğretmenlerine ulaşıp rehberlik hizmetlerini alabildikleri, öğrencilerinin başarılarını ön planda tutup, kaliteden ödün vermeyen çağdaş bir eğitim kurumuyuz.

Başarılar:

Yabancı Dil:
Servis Bilgisi: Malatya´dan 15/30 dakika aralıklarla kalkan Doğanşehir minibüslerine binip (45dk.sonra) Doğanşehir´de indikten sonra saat başı olan Polat Mahallesi minibüslerine binerek (15dk. sonra) Polat Mahallasine gelebilirsiniz.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - (0422)5577016

WEB - https://polatvaizsahinortaokulu.meb.k12.tr

Adres - POLAT MAH. OKULLAR CAD. POLAT VAIZ ŞAHIN ORTAOKULU BLOK NO: 29 DOĞANŞEHİR / MALATYA

Yerleşim Yeri - Malatya İli Doğanşehir İlçesi Polat Mahallesi.

Ulaşım Karayolu

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İL MERKEZİ´NE OLAN UZAKLIK:65 Km. İLÇE MERKEZİNE OLAN UZAKLIK:9 Km.